JHF forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JHF forum

Justine Henin Fan Forum
 
HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

 

 Filmbespreking - critique cinéma

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
FrEaK
Aantal berichten : 306
Registratiedatum : 2011-01-02

Filmbespreking - critique cinéma - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Filmbespreking - critique cinéma   Filmbespreking - critique cinéma - Page 2 EmptySun Mar 18, 2012 11:56 pm

An unexpected love (TV film)
Genre: Drama
Score: 3/10

Verhaal: Kate Mayer heeft alles wat haar hartje begeert: een leuke man, twee leuke kinderen en een fijn huis. Toch voelt ze een bepaalde onrust en ze besluit ernaar te handelen. Ze scheidt van haar man en neemt een nieuwe baan. Ook voor Kate zelf is vervolgens de verrassing groot, wanneer ze verliefd wordt op haar nieuwe baas McNally 'Mac' Hays. McNally 'Mac' Hays is namelijk een vrouw.

De film is maar een flauw afkooksel en is totaal niet realistisch...opbouw van de verhaallijn ontbreekt totaal, de relatie komt uit het niets, de acteerprestaties zijn pover. Een film die ophef wil veroorzaken rond het thema homoseksualiteit, maar er uiteindelijk niets mee breikt omdat de verhaallijn zo zwak is.

Back to top Go down
FrEaK
Aantal berichten : 306
Registratiedatum : 2011-01-02

Filmbespreking - critique cinéma - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Filmbespreking - critique cinéma   Filmbespreking - critique cinéma - Page 2 EmptyFri Apr 13, 2012 2:15 pm

Tot Altijd

Film van Nic Balthazar (oa bekend van Ben X)
Score: 9/10

Het verhaal gaat over Mario die aan MS lijdt. Zijn beste vriend Thomas is dokter en moet toekijken hoe zijn vriend verder aftakelt van deze ziekte. Desondanks zijn ziekte blijft Mario in den beginne strijdvaardig en kan alles vrij goed relativeren met de nodige humor. Naarmate hij verder aftakelt, neemt hij een drastische beslissing...hij wil waardig leven, en als dat niet meer kan wil hij waardig sterven...én wil dat zijn vriend/dokter hem daarbij helpt dmv euthanasie. Al jaren ijvert hij immers voor een wet op legale euthanasie.


vaak ben ik negatief over Belgische films, maar deze film was echt wel goed. De acteerprestaties van de acteurs waren goed, en de film had inhoud! Doordat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal geeft het de film al wat meer diepte. Ook werd het thema nog wat luchtig gehouden door het zware aspect 'euthanasie' te combineren met de nodige humor. Humor en tragiek...een combinatie die vaak moeilijk ligt, maar hier echt wel gebalanceerd werd.
Nu één goeie raad die ik meegeef---> neemt maar een zakdoek mee, want de zaal houdt het niet droog! Smile


Back to top Go down
FrEaK
Aantal berichten : 306
Registratiedatum : 2011-01-02

Filmbespreking - critique cinéma - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Filmbespreking - critique cinéma   Filmbespreking - critique cinéma - Page 2 EmptyTue Mar 05, 2013 11:09 pm

The hobbit

Score: 7/10

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek. De sfeer van de film is te vergelijken met die van lord of the rings. Vele personages komen dan ook terug. Jammer vind ik wel dat ze de film opnieuw uit smeren over 3 delen. Een film was op zich voldoende geweest om het verhaal te doen want soms heb je wel het gevoel dat de film te traag gaat.
Back to top Go down
Sponsored content

Filmbespreking - critique cinéma - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Filmbespreking - critique cinéma   Filmbespreking - critique cinéma - Page 2 Empty

Back to top Go down
 
Filmbespreking - critique cinéma
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
JHF forum :: Blabla-
Jump to: